Ako na rozlúčku so slobodou

Okrem toho, že sa plánujete poriadne zabaviť a dopriať ženíchovi alebo neveste tú naozajstnú rozlúčku so slobodou ako sa patrí, musíte pri jej organizácií myslieť na veľmi veľa vecí. Možno vám niektoré prídu ako banality, no dobre mienená rada predsa nikdy nie je na škodu.
 
1. Rozlúčku naplánujte minimálne týždeň pred svadbou
Aj keď sa to v amerických filmoch robí práve deň vopred, nevieme si predstaviť, ako by zvládli pravú slovenskú svadbu, keď by deň pred ňou do rána žúrovali. Asi by bolo veľmi veľa ľudí nahnevaných a dotyčný by si svadbu vôbec neužil. Niekedy je dokonca týždeň pred svadbou už neskoro, pretože práve vtedy vrcholia všetky dôležité prípravy.
 zamilované žáby
2. Poznáte dobre ženícha/nevestu?
Túto otázku by ste sa mali sami seba opýtať, hlavne vtedy, keď viete, že máte o rozlúčke so slobodou úplne iné predstavy. Keď viete, že je dotyčná osoba hanblivá a má problém s miestami, kde je veľa ľudí, určite ju nebudem na silu ťahať na nejakú diskotéku. Vtedy je dobrým riešením zarezervovanie chaty a užiť si len spoločnosť blízkych priateľov. Pozor taktiež na nápady ako sú striptér alebo striptérka. Niekomu sa to môže zdať až príliš nevhodné.
 nevěsta a ženich v keckách
3. Prekvapenie alebo hotová vec?
Ak má budúci neslobodný človek problém s časom, čo znamená, že ho má veľmi málo, asi je zbytočné robiť mu prekvapenia. Aj keď, všetko sa dá, keď človek chce a vie do toho zapojiť veľa ľudí tak, aby bolo úplne stopercentné, že nevesta alebo ženích majú v ten deň voľný program. Niektorí ľudia ale vo všeobecnosti nemajú radi neplánované akcie, vtedy je určite lepšie informovať, napriek tomu, že stratíte moment prekvapenia.
 odpočívající dívky
4. Darček
Určite je fajn, keď vymyslíte niečo bláznivé a originálne, možno niečo ľahko erotické, nie však priveľmi vulgárne a nemiestne. Možno sa v prípade dámskej rozlúčky hodí aj niečo milé, čo bude pripomínať vaše priateľstvo.